13 augusti 2014
19:00

Möre BK

Referat: Lindås/Långasjö - Möre BK

Inledningen av matchen var tempofattig där vi inte fick igång bolltempot. Möre tar ledningen i 18:e minuten, en andraboll som vi förlorar och Mörespelaren får prickskjuta in 0-1. Vi replikerar omgående där Anton Nilsson slår ett inlägg som Isak stöter på målvakten, returen ut till Malmqvist som rakar in kvitteringen. Nu börjar vi spela bättre och Kim nickar in 2-1 på en frispark från Zoran. Strax efter sticker Isak på djupet och får en fin passning från Malmqvist och fri med målvakten gör han inget misstag och sätter 3-1 bollen. Andra halvlek inleds med att vi gör självmål och helt plötsligt var det match igen. Det dröjde till 60:e minuten innan vi sätter 4-2 bollen, Linus slår in bollen efter en tilltrasslad situation. Bara några minuter senare dunkar Malmqvist in sitt andra mål för kvällen och sätter spiken i kistan.
Resten av matchen fortsätter vi skapa mycket chanser utan att utöka ledningen. Sammanfattningsvis ingen toppmatch men starkt att vinna så pass komfortabelt ändå. Plus till Isak som löper flera mil och river upp sår i Möreförsvaret genom hela matchen.